marți, 19 mai 2009

Post-eveniment TNI 7-10 MAI 2009

A doua editie din seria de evenimente a Targului National Imobiliar (TNI) programata pentru anul 2009 tocmai s-a incheiat. Aceasta manifestare a inregistrat un numar de 9.756 de vizitatori, contorizati dupa biletele vandute la intrare .

Cei interesati au putut analiza in perioada celor 4 zile de expozitie ofertele a 94 de companii ce au venit la targ dispusi sa acorde premii si bonusuri sub forma de discounturi, locuri de parcare, mobila, plasme de mari dimensiuni si masini.
Dintre acestia, 69 au fost dezvoltatori imobiliari, 21 agentii si 4 institutii financiare . Evenimentul a reunit aproximativ 136 de proiecte din Bucuresti, Brasov, Valea Prahovei, Litoralul romanesc, dar si Spania si Bulgaria, cu preturi cuprinse intre 36.000 EURO si 2.400.000 EURO.

In cadrul acestei a VIIIa editii TNI s-au realizat rezervari de apartamente si s-au semnat precontracte in numar total de aproximativ 120 .Acest fapt, alaturi de prezenta directa a dezvoltatorilor, flexibilitatea acestora si modalitatea de finantare prin rate pe o perioada de pana la 10 ani, fara a mai implica banca, reprezinta semne importante ale deblocarii pietei imobiliare.

In ultima zi a evenimentului au fost pregatite mai multe surprize pentru vizitatori, acordandu-se prin tragere la sorti : abonamente la revista Good Homes, un frigider Siemens si un dormitor de bambus in valoare de 6.000 RON oferit de compania Life Concept .

In calitate de organizatori ai evenimentului, ne declaram foarte multumiti de prestatia expozantilor nostri si mai ales de interesul foarte ridicat pentru sectorul rezidential, ce se afla in topul cererilor imobiliare.
La Targul National Imobiliar sunt prezente doar companiile care reusesc sa activeze cu profesionalism acestui moment de impas. Daca ar fi sa realizam profilul expozantului TNI, acesta ar cuprinde urmatoarele trasaturi definitorii : reputatie, seriozitate, flexibilitate, open-minded, si in primul rand competitivitate .
Printre companiile participante la aceasta editie a s-au numarat : Hercesa Imobiliara, Impact, Apulum 94, Banca Comerciala Romana, Garanti Bank, Pal real Estate, Apolodor, Can Serv, Domus Stil, Volksbank etc.

Pentru a afla lista completa a participantilor, cele mai atractive oferte prezentate, poze si inregistrari video de la acest eveniment, dar si programul urmatoarelor editii TNI de anul acesta, va invitam sa accesati pagina de internet a Targului National Imobiliar (TNI) :
www.targimobiliar.eu

Expozantii si partenerii TNI sunt cei ce stabilesc trendurile, nu cei care le urmeaza !

2 comentarii:

  1. Cred ca vizitatorii de la editia aceasta au fost persoane intr-adevar interesate de achizitionarea unei locuinte, nu doar curiosi de situatia pietei, ca la inceputul anului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt foarte multumita ca am avut ocazia datorita TNI-ului sa-mi gasesc locuinta pe care o cautam, reusind sa vorbesc chiar cu dezvoltatorul.Mai mult decat atat, pot sa ma laud ca am obtinut un discount de 40 % !!!!

    RăspundețiȘtergere